A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

101 ІНФОРМУЄ

Основним завданням Дружин є виховання в учнівської молоді почуття відповідальності за збереження життя та здоров'я людей, матеріальних цінностей в умовах виникнення надзвичайних ситуацій природного татехногенного характеру, надання практичної допомоги державним та громадським організаціям у пропаганді безпечної життєдіяльності серед дітей.

13:15 01.03.2023

Міжнародний день захисту дітей

       Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей-прекрасне свято радості та одвічної надії.

11:22 01.06.2022

19 травня - День Вишиванки

Сьогодні особливий день саме тому, що в кожній області, в кожному місті, містечку і селі, українці об’єднані! Нас поєднало велике почуття поваги і любові до українських національних традицій, до країни, один до одного! Одягаючи вишиту сорочку, ми, водночас, повинні пам’ятати і про наших героїв, які сьогодні стримують агресора в України. Саме завдяки їм ми, маємо змогу вільно, під мирним небом, підтримувати ці традиції. Колектив відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради вiтає усіх Вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури —з Днем вишиванки!!!

11:38 19.05.2022

Виховання молодого покоління

Виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині визнані завдання загальнодержавного масштабу.

11:20 15.04.2022

Вхід для адміністратора