A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

Радіодиктант національної єдності

Дата: 08.11.2022 11:40
Кількість переглядів: 28

 

Радіодиктант національної єдності

     9 листопада, у День української писемності та мови, в Україні проведуть традиційний Радіодиктант національної єдності 2022.

    Авторка цьогорічного тексту - українська письменниця і режисерка, член Українського ПЕНу Ірина Цілик. Читатиме текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

     Написання Радіодиктанту-2022 адаптовано до умов воєнного часу. Також у різних країнах світу будуть облаштовані студії для написання диктанту для вимушених переселенців та українців, які живуть за кордоном.

     Приєднатися до написання всеукраїнського диктанту можуть усі охочі. Для цього потрібно 9 листопада об 11:00 за київським часом увімкнути:

    Як перевірити Радіодиктант національної єдності 2022?

10 листопада буде оприлюднено текст диктанту. Якщо ви хочете, щоб ваш диктант перевірили фахівці, ви можете:

  1. Надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

  2. Сфотографувати або відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора