A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

Виховання молодого покоління

Дата: 15.04.2022 11:20
Кількість переглядів: 24

Виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині визнані завдання загальнодержавного масштабу.

Як повідомляє, Любов Ковтун, заступник директора з виховної роботи Медвинського ліцею, педагоги навчального закладу спрямовують свою діяльність на формування у дітей почуття патріотизму, дбайливого ставлення до рідної мови, культури, традицій України.

В День українського добровольця учні та колектив ліцею провели виховні заходи "онлайн", вшанували пам'ять Героїв.

 

У березневі дні учні ліцею декламували вірші Т. Г. Шевченка, малювали ілюстрації до творів пророка.

Також учні ліцею долучилися до проєкту Благодійної організації "lNELR UKRAINE". Вони на папері висловлюють свої емоції, мрії, закликають припинити війну.

Класні керівники систематично проводять з учнями виховні заходи на патріотичну тематику: виховні години, бесіди, розмови тощо.

Нещодавно в ліцеї був організований конкурс на кращу ляльку-мотанку "25 областей України - одне ціле".

А ще учні ліцею взяли участь у онлайн-марафоні до Дня здоров'я "Здорова сім'я - здорова держава".

До Великодня в ліцеї розпочинається конкурс на кращу писанку - оберіг українського народу.

В ліцеї докладають всіх зусиль, щоб їхні вихованці стали патріотами своєї держави, свідомими громадянами, людьми, які пам’ятають своє коріння й шанують пам’ять предків та готові в будь-який момент стати на захист Батьківщини.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора