A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Воно покликане об’єднати жінок різного віку, фаху та національності та зберегти національні традиції. В Бранепільській гімназії пройшов флешмоб « Зроби фото з хусткою». Дівчата 7 та 8

Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Воно покликане об’єднати жінок різного віку, фаху та національності та зберегти національні традиції.

09:35 08.12.2021

" Щедрий вівторок"

30 листопада в Бранепільській гімназії відбулася акція добрих справ " Щедрий вівторок". Здобувачі освіти принесли овочі, солодощі, домашні консерви для людей похилого віку, що проживають в " Центрі надання соціальних послуг" села Медвин.

10:23 01.12.2021

Вітаємо переможців, призерів та номінантів конкурсу!

У жовтні 2021 року Побережківська гімназія взяла участь в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». На конкурс була представлена робота «Підкова - оберіг», учениці 8 класу Федорової Аліни, керівник Шутовська А.І. Робота, відзначена у номінації «Етноколорит».

16:00 26.10.2021

Вхід для адміністратора