A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

Робота з обдарованими дітьми

Дата: 24.11.2023 13:33
Кількість переглядів: 27

 

У закладах освіти Медвинської громади особливу увагу приділяють роботі з обдарованими дітьми, їхній підготовці до творчих конкурсів, учнівських олімпіад та роботі в МАН.
         З вересня розпочалися різноманітні конкурси, в яких охоче та з цікавістю брали  участь учні закладів освіти нашої громади. Зокрема, конкурс фотографій «Неосяжна моя, Україно!», Всеукраїнський конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!», Всеукраїнська виставка-конкурс «Український сувенір», історико- краєзнавча експедиція «Київщина козацька», Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників» та багато інших.
        Усі ці конкурси  налаштовані  на те, аби викликати у підростаючого покоління - наших юних громадян, почуття приналежності до великої родини - української нації. І проведення конкурсів продемонструвало, що діти відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв і традицій нашого народу.
       Навіть у такі складні часи не можна забувати про духовність. Дітям потрібно розвиватися, творити, знаходити себе, незважаючи ні на що.
       У ІІ (територіальному) етапі вони показали хороші результати, посіли призові місця. За результатами оцінювання ми раді вітати наших переможців:
1. Визнати переможцями територіального етапу обласного конкурсу фотографій «Неосяжна моя, Україно!»:
за напрямом «Свята спадщина»
І місце – Войтенко Крістіну, ученицю 7 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Ой на Івана, ой на Купала», керівник Феокрітова Л.В.
за напрямом «Воля, Слава, Сила»
І місце – Руденка Вадима, учня 5 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Така довгоочікувана зустріч», керівник Точиніна Т.І. та Василенка Владислава і Руденка Олександра, учнів  6 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Козацькому роду-нема переводу», керівник Феокрітова Л.В.
за напрямом «Наші мандри»
І місце – Бабкову Мілану, ученицю 4 класу Бранепільської  гімназії, за роботу «Краса Карпат»  та Мугир Вікторію, Казьмірович Євгенію, учениць 4 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Разом веселіше», керівник Сокальська О.М. 
за напрямом «Архітектурні пам’ятки України»
І місце – Марченко Анну, ученицю 3 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Подільська фортеця», керівник Ігнатьєва Г.Ю.
за напрямом «Дива України очима дітей»
І місце – Павленко Софію, ученицю 4 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Наша Рось-неймовірна!» та  Бабкову Мілану, ученицю 4 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Водоспад Гук», керівник Сокальська О.М.
За висновками журі обласного етапу конкурсу Василенко Владислав, Руденко Олександр, учні  6 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Козацькому роду-нема переводу», керівник Феокрітова Л.В. посіли І місце.
2. Визнати переможцями територіального етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних  фотоаматорів «Моя Україно!»:
за напрямом «Портрет»
І місце – Войтенко Крістіну, ученицю 7 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Зілля в полі назбираю, і голівку уквітчаю», керівник Водяніцька І.І. 
за напрямом «Пейзаж»
І місце – Войтенко Крістіну, учениця 7 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Палає, край неба сіяє…», керівник Феокрітова Л.В.
за напрямом «Фото із застосуванням програми Adobe Photoshop»
І місце – Войтенко Крістіну, ученицю 7 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Стежкою до рідної домівки», керівник Феокрітова Л.В.
за напрямом «Репортажне фото»
І місце  розділили – Шутовська Злата, учениця 6 класу Побережківської  гімназії, за роботу «Вишиванка-код нації», керівник Шутовська А.І. та Погрібняк Назар, учень 5 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Чернігів-місто легенд або які ще таємниці приховано за столітніми мурами», керівник Феокрітова Л.В.
       за напрямом «Архітектура»
      І місце розділили – Листопад Роман, учень 6 класу Медвинського ліцею, за роботу «Наш Кобзар», керівник Ковтун О.А. та Погрібняк Назар, учень 5 класу Бранепільської гімназії, за роботу «Найдавніша споруда ХІ століття, що збереглася. Спасо-Преображенський собор м.Чернігів»
3.Визнати переможцем територіального етапу історико-краєзнавчої експедиції «Київщина козацька»:
        за напрямом «Козацькому роду нема переводу»
І місце – Смірнову Софію, учениця 9 класу Бранепільської гімназії, керівник Герасименко О.О.
4. Визнати переможцем територіального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» у такій номінації:
«Предмети вжитку»
Верзун Анну, ученицю 9 класу Медвинського ліцею, за роботу «Птах надії», керівник Марушевська О.В.
За висновками журі обласного етапу конкурсу учениця посіла І місце.
      Учениця 9 класу Бранепільської гімназії Смірнова Софія (керівник Герасименко О.О.) та учениця 9 класу Побережківської гімназії Чернявська Ангеліна (керівник Рашкевич Н.В.) підготували статті та доповіді для участі у Всеукраїнській краєзнавчій конференції «Мій рідний край, моя земля очима сучасників» : «Історія освітнього закладу села Бране Поле» та «Річка Боярка-мала річка України».
Вітаємо учнів та їх вчителів-наставників із значними досягненнями та бажаємо подальших успіхів та нових перемог!
Наші перемоги-для нашої України!

З повагою Тамара Погрібняк, провідний фахівець Відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора