A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 12:01
Кількість переглядів: 10

 

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.

Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Сьогодні здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти Медвинської громади вшанували пам'ять громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

Діти пригадали події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках, дізналися нову інформацію про революцію Гідності та Свободи, хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Майдану

і воїнів-захисників України, які загинули за світле майбутнє нашої держави.

Поміркували над значенням таких понять, як «свобода» та «гідність».

Ми закликаємо згадати всіх Героїв, які поклали голови за наше майбуття. Гуртуймося задля зміцнення нашої держави.


« повернутися

Вхід для адміністратора