A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

Відкриття "Класу Безпеки" в Медвинському ліцеї

Дата: 31.03.2023 14:24
Кількість переглядів: 28

💛 👩🏻‍🚒Рятувальники порадували школярів відкриттям «Класу безпеки».

🔹Напередодні весняних канікул, школярам села Медвин, що на Білоцерківщині, рятувальники спільно з освітянами, представниками Національної поліції, місцевою ТРО та медичною службою влаштували розважально-пізнавальний захід для дітей з нагоди відкриття «Класу безпеки».

🔹Урочисте розрізання стрічки стало початком заходу. Після цікавого виступу школярів, всі присутні фахівці по черзі «взяли слово» аби донести найважливіші правила безпеки до найменших громадян та підписали меморандум про співпрацю.

🔹Присутні особливо уважно слухали про вибухонебезпечні предмети, адже інформацією ділився справжній піротехнік. А зараз, з приходом весняної теплої погоди, питання вибухонебезпечних предметів дуже актуальне. 

🔹Обговорювались також не менш важливі теми щодо дій під час повітряної тривоги, правила пожежної безпеки, правила дорожнього руху і надання першої домедичної допомоги.
Спеціальна техніка зустріла дітлахів на шкільному подвір'ї. Малеча радо фотографувалась у бойовому одязі та в автомобілях екстрених служб. Конкурси додали веселого настрою і динаміки.

🔹Наприкінці заходу діти сказали рятувальникам, що це був кращий день напередодні канікул, а отже «подвійне свято».


« повернутися

Вхід для адміністратора