A A A K K K
людям з порушенням зору
Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Медвинської сільської ради! Ми відкриті для цікавих пропозицій, генерації нових ідей

Інклюзія

Дата: 19.05.2022 14:18
Кількість переглядів: 30

Мета співробітництва:

Забезпечення права кваліфікаційної підтримки осіб з особливими освітніми потребами Медвинської громади для забезпечення права на здобуття якісної освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, надання їм психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження.

 

Обгрунтування співробітництва:

Надання змоги дітям з особливими освітніми потребами отримати можливість соціалізації, розвитку своїх інтересів і талантів і подальшої інтеграції в суспільство, вступу до професійних і вищих закладів освіти; налагодження  дружніх стосунків з однолітками в школі та поза її межами, моделювання належних способів  взаємодії з колективом.

 

Сфера здійснення співробітництва:

Сфера спільних інтересів Медвинської територіальної громади і Богуславського інклюзивно-ресурсного  центру  у межах своїх повноважень з питань надання послуг особам з особливими освітніми потребами на здобуття освіти, підвищення якості надання населенню зазначених послуг.

Форма співробітництва:

-делегування виконання окремих завдань;

- реалізація спільних проєктів;

- консультативна допомога сім’ям, які виховують особливих дітей;

- комплексна оцінка дітей з використанням міжнародних підходів до визначення категорій (типів) освітніх труднощів у осіб з особливими освітніми потребами та здійснення системного кваліфікованого супроводу осіб у разі встановлення у них особливих освітніх потреб;

-надання рекомендацій закладам освіти щодо розроблення індивідуальної програми розвитку особи;

-консультування батьків, інших законних представників особи з особливими освітніми потребами щодо особливостей її розвитку.

 

Очікувані фінансові результати співробітництва:

фінансовим результатом співробітництва стане ефективне використання бюджетних коштів, кадрових та матеріально-технічних ресурсів установи.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора